Beurstent

Ongeacht de producten of diensten die u op display heeft tijdens een beurs, u wilt netjes en presenteerbaar voor de dag komen. Middels de beurstent van Sneltent kan dit. Onze verschillende modellen van beurstenten maken het mogelijk uw staplaatst op de beurs naar eigen inzicht in te richten en te exploiteren om zeker te weten dat u de meeste bezoekers trekt.

Ongeacht uw budget

Bij Sneltent denken wij graag met u mee op het gebied van de beurstent die wij u kunnen aanbieden en het budget waarmee u werkt. Wij hebben voor verschillende prijsklasse, verschillende modellen tenten waar u uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er ook bepaalde accessoires waar u ook nog voor kunt opteren of juist niet. Zo kunt u het geheel naar eigen smaak inrichten.

Contact

Bij Sneltent kunt u eerlijk en eenvoudig een beurstent kopen. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, of meer informatie wilt over onze producten en diensten kunt u contact met ons opnemen. Bel 06 – 55533221 of stuur een e-mail naar info@sneltent.nl. Op de website kunt u tevens het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.