Biertent

Een grote biertent lijkt inmiddels een vereiste voor iedere kroeg in een stad waar evenementen buitendeur worden gehouden. Middels een biertent kunt u op een makkelijk manier extra inkomsten binnen trekken zonder hier al te veel geld aan kwijt te zijn, want de koop van een biertent hoeft niet duur te zijn wanneer u dit doet in samenwerking met Sneltent, specialist op het gebied van tentenverkoop.

In alle maten

Bij Sneltent zit u aan het juiste adres voor de koop van een biertent of andere soort tenten voor allerlei evenementen op professioneel gebied of gewoon voor leuke activiteiten in de privé sfeer. Wij verkopen tenten in allerlei prijsklasse, modellen en grootte om u tijdens al uw activiteiten te ondersteunen met de juiste voorzieningen.

Contact

Bij Sneltent kunt u een biertent kopen of talloze andere type tenten voor allerlei evenementen en activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sneltent.nl. Tevens kunt u bellen met 06 – 55533221 of het contactformulier op de website invullen.