Markttent

Als marktverkoper heeft u al uw producten recht voor u liggen en moet u hiermee elke keer weer het Nederlandse weer trotseren. Het is daarom belangrijk dat wanneer u dit doet u goed beschermd wordt van weer, wind en de zon. De markttent van Sneltent biedt hierbij uitkomst als geen ander. Onze markttenten zijn namelijk volledig zelf in te richten met extra accessoires, wat de mogelijkheden op locatie veelvuldig maken.

Verschillende maten en grootte

Wanneer u in zee gaat met Sneltent kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen aangaande de maat en grootte van de markttent waar u naar op zoek bent. Allen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van de beste materialen komen onze markttenten met verschillende opties aangaande de wanden die u erin kan zetten en andere toevoegingen.

Contact

Laat u snel informeren over de mogelijkheden rondom het kopen van een markttent bij Sneltent. Neem contact met ons op om meer uit te vinden, bel 06 – 55533221. U kunt ook een e-mail naar info@sneltent.nl sturen of het contactformulier op de website invullen.