Verkooptenten

Wanneer u uw producten wilt verkopen of exposeren op een beurs, evenement of markt waar u in de buitenlucht bent, wilt u dit verdekt kunnen doen. Het Nederlandse weer kan immers verraderlijk zijn en middels goede verkooptenten staat u niet alleen droog en overdekt, maar het geeft uw staplaats ook meer het gevoel van een samenkomen voor uw producten en klanten. Met behulp van de verkooptenten trekt u potentiële klanten echt naar binnen.

Voor elk budget

Bij Sneltent zijn wij van mening dat iedereen moet kunnen bezitten over verkooptenten en wij kunnen dan ook verschillende modellen in verschillende maten leveren in bepaalde prijsklasse. Verkrijgbaar in een kleur naar uw keuze komen onze verkooptenten met de best afgewerkte zijlen die compleet waterdicht zijn. Extra accessoires zoals zijn wanden zijn tevens beschikbaar.

Contact

Wilt u onze verkooptenten kopen? Laat u dan verder informeren door een van onze medewerkers. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-55533221 of stuur een e-mail naar info@sneltent.nl. Ook kunt het contactformulier op de website insturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.